Bedrijvenpark Arnestein-Arnesteinweg 48H Middelburg

  • €1.500/per maand
Uitgelicht
48, Arnesteinweg, Arnestein, Middelburg, Zeeland, Nederland, 4338 PD, Nederland
  • KMO Unit, Bedrijfsvastgoed, Projecten
  • Type eigendom
  • 261
Uitgelicht
Bedrijvenpark Arnestein-Arnesteinweg 48H Middelburg
48, Arnesteinweg, Arnestein, Middelburg, Zeeland, Nederland, 4338 PD, Nederland
  • €1.500/per maand
  • Adres Arnesteinweg 48H
  • Stad Middelburg
  • Provincie Zeeland
  • Land Nederland

Omschrijving

Maak kennis met ons prachtige loodscomplex, gelegen op het bedrijventerrein Arnestein. Deze unieke locatie biedt niet alleen een perfecte bereikbaarheid, maar heeft ook veel te bieden aan ondernemers in de regio. Ons loodscomplex bevindt zich op een strategische plek in Middelburg, waardoor het ideaal is voor zowel startende als grotere ondernemingen in Zeeland. Dankzij de nabijheid van de N57 kunt u binnen een minuut op de weg zijn en bent u in minder dan 10 minuten in het bruisende Vlissingen. Daarnaast kunt u binnen slechts 17 minuten naar het levendige Goes rijden. Deze uitstekende verbindingen maken het eenvoudig om uw bedrijf te laten groeien en uw klanten te bedienen, ongeacht waar ze zich bevinden in de regio.

Onze beschikbare unit heeft een ruimte van 261 m² en is perfect geschikt voor verschillende bedrijfsactiviteiten. Of u nu op zoek bent naar een werkruimte, opslagfaciliteiten of een combinatie van beide, onze units bieden de flexibiliteit en faciliteiten om aan uw behoeften te voldoen. We begrijpen dat een goed functionerend bedrijf afhankelijk is van efficiënte en goed uitgeruste ruimtes, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze units aan al uw eisen voldoen.

De beschikbare ruimte bestaat uit een kantoor met sanitaire voorzieningen, gevolgd door een magazijn- of atelierruimte en een apart lokaal voor opslag of kantoorruimte.

Bij ons kunt u rekenen op professionele ondersteuning en advies. Ons toegewijde team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte unit die past bij uw bedrijf. Wilt u meer weten over onze toplocatie op Arnestein in Middelburg? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via campusvlissingen@hertsens.eu of bel naar +31611426573. We kijken ernaar uit om u verder te helpen en samen uw zakelijke ambities waar te maken.

Ontdek de mogelijkheden die ons loodscomplex te bieden heeft en ervaar zelf waarom het een ideale locatie is voor uw bedrijf in Middelburg. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden naar succes!

Alle prijzen zijn exclusief btw, registratie- en notariskosten, individuele en gemeenschappelijke kosten.

Er kunnen geen rechten worden verbonden aan de informatie op deze pagina.

Documenten eigendom

Samenwerking Klant - Hertsens Vastgoed

Floor Plans

image

Beschrijving:

Er kunnen geen rechten worden verbonden aan de informatie op deze pagina.

Compare listings

Vergelijken