Over Hertsens Vastgoed

Hertsens Vastgoed is voortdurend in beweging en we zijn verheugd om u op de hoogte te stellen van onze recente ontwikkelingen. Door de jaren heen hebben we met toewijding en vastberadenheid een indrukwekkende vastgoedportefeuille opgebouwd, bestaande uit maar liefst 1300 verhuurbare en verkoopbare eenheden.

In onze diverse portefeuille vindt u een scala aan vastgoedopties die aansluiten bij verschillende behoeften en voorkeuren. We bieden garageboxen aan voor veilige en handige opslagmogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een comfortabel appartement, een knusse studio of een moderne studentenstudio, wij hebben een uitgebreid aanbod om aan uw woonwensen te voldoen. Voor ondernemers en bedrijven hebben we KMO-units, kantoren en industriële panden die geschikt zijn voor diverse zakelijke activiteiten. Voor wie op zoek is naar een eigen huis, hebben we huizen met verschillende stijlen en groottes beschikbaar.

We begrijpen dat uw persoonlijke of zakelijke behoeften kunnen veranderen, daarom bieden we flexibele opties aan. Of u nu op zoek bent naar een huurovereenkomst of de voorkeur geeft aan een eigendomsoverdracht, wij kunnen aan uw specifieke wensen voldoen.

Bij Hertsens Vastgoed geloven we in een persoonlijke en professionele aanpak. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het vinden van het perfecte vastgoedobject dat aansluit bij uw behoeften en voorkeuren. We streven ernaar om u een uitstekende klantenservice te bieden, waarbij transparantie en betrouwbaarheid centraal staan.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over ons uitgebreide aanbod aan verhuurbare en verkoopbare eenheden. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw vastgoeddromen.

Vragen?

Stel je vraag via mail of bel ons

Onze medewerkers

Team Hertsens Vastgoed

Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact op en zie hoe wij u kunnen helpen met uw vastgoedvraag.

Compare listings

Vergelijken