Appartement te koop, Heesterweg 2, Averbode

  • Op aanvraag
2, Heesterweg, Averbode, Scherpenheuvel-Zichem, Leuven, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, 3271, België / Belgique / Belgien
Appartement te koop, Heesterweg 2, Averbode
2, Heesterweg, Averbode, Scherpenheuvel-Zichem, Leuven, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, 3271, België / Belgique / Belgien
  • Op aanvraag

Sub listings

Titel Eigendom type Prijs bedden Baths Eigenschap Grootte beschikbaarheidsdatum
Appartement €280.056 / Aankoop 2 1 108 m² Onmiddellijk
  • Adres Heesterweg 2, 3271 Averbode
  • Provincie Limburg
  • Land België

Omschrijving

Appartement met 2 slpk. van  108m² met groot terras van  14m² , dat zuidgericht is. Dit appartement heeft als grote troeven dus het grote zuidgerichte terras, alsook haar indeling, die hierna verder beschreven wordt. Het is een doorzonappartement, de leefruimte met open keuken van in totaal 48m² wordt belicht langs twee kanten, langswaar je een mooi uitzicht hebt. Met twee grote slaapkamers voor dubbele bed en grote kast (12 en 14m²). De keuken met keukendressing (was- en droogkast + voorraadruimte) vormt het hart van de leefruimte.

Hier is een groot multifunctioneel kookeiland. Rechts ervan is de eethoek, waar er nog plaats voorzien is om een grote inbouwkast met keukengerief te plaatsen in uitbreiding van de keuken. Alle apparaten ook reeds voorzien (koelkast, diepvries, eilandkap, inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven van merk Whirlpool). De zithoek van 27m² is zeker royaal te noemen en ziet uit op een mooie wilg. Inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging. De omgeving is top, nl. in volle centrum en toch niet tegen een drukke straat.

Met tien minuutjes fietsen ben je aan het station van Testelt of Zichem.  Je vindt er werkelijk alles op wandelafstand binnen de 500m van je deur. De Abdij ligt  in je achtertuin ! En 3 bakkers, twee slagers, frituur, optieker, reisburo, juwelier, doe-het zelfzaak, krantenwinkel, Colruyt, enz. Op 30 minuten van Leuven en 35 minuten van Hasselt. Leuk project met verfrissende toets (knipoog naar ecologie en duurzaamheid): groendaken, zonnepanelen, natuurlijke tinten van het gevelwerk, parkachtige aanleg. EPC wordt nog aangepast in functie van de recent aangesloten zonnepanelen, waardoor het een label A wordt.

Voor meer informatie kan u steeds bij ons terecht via onderstaande gegevens:

info@immolissens.be

013 77 51 63

Floor Plans

image

Beschrijving:

Er kunnen geen rechten worden verbonden aan de informatie op deze pagina.

Compare listings

Vergelijken
Natacha
  • Natacha