Bedrijvenpark Gustave – G. Demeurslaan Huizingen

Uitgelicht
69;71, Gustave Demeurslaan, Neerdorp, Huizingen, Beersel, Halle-Vilvoorde, Vlaams-Brabant, 1654, België
  • KMO Unit, Bedrijfsvastgoed, Projecten
  • Type eigendom
Uitgelicht
Bedrijvenpark Gustave – G. Demeurslaan Huizingen
69;71, Gustave Demeurslaan, Neerdorp, Huizingen, Beersel, Halle-Vilvoorde, Vlaams-Brabant, 1654, België

Sub listings

Titel Eigendom type Prijs bedden Baths Eigenschap Grootte beschikbaarheidsdatum
Unit B03 huur KMO unit €2.387 / per maand 332 m² Onmiddellijk
Unit B03 verkoop KMO unit €513.925 / aankoop 332 m² Onmiddellijk
Unit B08 huur KMO unit €1.622 / per maand 229 m² Onmiddellijk
Unit B08 verkoop KMO unit €349.225 / aankoop 229 m² Onmiddellijk
Unit C KMO unit / aankoop 2268 m² Onmiddellijk
  • Adres Gustave Deumeurslaan 69
  • Stad Huizingen
  • Provincie Vlaams-Brabant
  • Land België

Omschrijving

Ontdek Bedrijvenpark Gustave: een modern bedrijfscomplex op de voormalige locatie van DHL, bestaande uit meer dan 16.000m² aan gebouwen en kantoren. Dit dynamische park biedt een scala aan kmo-units in verschillende groottes, waardoor het een ideale oplossing is voor ondernemers op zoek naar hoogwaardige bedrijfsruimte. Bovendien levert deze indrukwekkende ontwikkeling een aanzienlijke economische meerwaarde op voor Huizingen en de omliggende regio.

Bij ons staat flexibiliteit centraal: wij streven ernaar om een unit te leveren die perfect past bij uw specifieke behoeften en eisen. Als interne salespersoon werken wij nauw met u samen om aan al uw wensen als ondernemer te voldoen, met oog voor maatwerkoplossingen.

De meeste kmo-units zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke gang die is afgesloten met een poort. Bovendien beschikt elke unit over een individuele poort en is voorzien van elektriciteit. De aanwezige betonvloer is bijzonder onderhoudsvriendelijk en de scheidingswanden tussen de units zijn professioneel geschilderd afgewerkt, wat een nette en verzorgde uitstraling garandeert.

De kmo-ruimtes zijn beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur, zodat u kunt kiezen welke optie het beste past bij uw bedrijfsbehoeften en voorkeuren. Bovendien is Bedrijvenpark Gustave uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer, waardoor uw bedrijf gemakkelijk toegankelijk is voor klanten en medewerkers.

Neem vandaag nog contact op met Hertsens Vastgoed voor meer informatie of om een persoonlijk bezoek te regelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 03 250 12 23 of een e-mail sturen naar beheer@hertsens.eu. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw bedrijfsambities op Bedrijvenpark Gustave.

Video

Er kunnen geen rechten worden verbonden aan de informatie op deze pagina.

Compare listings

Vergelijken
caroline
  • caroline